~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....//....Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Πάνου, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγεται αυτό τον καιρό στην Ελλάδα... από ξένες και ντόπιες σκοτεινές δυνάμεις, καθημερινά ανταποκρίσεις από τους καταδυναστευόμενους έλληνες πολίτες και οικονομικούς μετανάστες.... που είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε λάθος μέρος λάθος εποχή!

επιμέλεια σελίδας: Τάκης Τακόπουλος, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγετε αυτό τον καιρό

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Επισπεύδεται η εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

KAΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 
ο δημοκρατικός λαός επαγρυπνεί


Στην επίσπευση της επιχείρησης εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Μεσογείων, από τους απολυμένους της πρώην κρατικής τηλεόρασης οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real News”, στο ένθετο “Real Life”.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν περιοριστεί πλέον οι “δικαιολογίες” από την πλευρά της κυβέρνησης ότι μια ενδεχόμενη επέμβαση στο Ραδιομέγαρο θα προκαλούσε νέα πολιτική σύγκρουση, ενώ από την άλλη οι τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης, η οποία προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματά της στη νέα πραγματικότητα, ζητούν άμεση πρόσβαση στις υποδομές του Ραδιομεγάρου, ώστε να τους λυθούν τα χέρια και να καταφέρουν να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας των προγραμμάτων που προσφέρουν.
Οι εξελίξεις συνδέονται άμεσα και με το θέμα της κάλυψης από την πλευρά της Δημόσιας Τηλεόρασης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2014, με τους τεχνικούς της ΔΤ να έχουν ζητήσει “παράθυρο” δυο μηνών, από τον Νοέμβριο δηλαδή, ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, μέσω των υποδομών και δυνατοτήτων που προσφέρει το Ραδιομέγαρο της Λεωφόρου Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή.

_______________________
REPORTER | 13.10.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου