~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....//....Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Πάνου, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγεται αυτό τον καιρό στην Ελλάδα... από ξένες και ντόπιες σκοτεινές δυνάμεις, καθημερινά ανταποκρίσεις από τους καταδυναστευόμενους έλληνες πολίτες και οικονομικούς μετανάστες.... που είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε λάθος μέρος λάθος εποχή!

επιμέλεια σελίδας: Τάκης Τακόπουλος, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγετε αυτό τον καιρό

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο δοσιλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!


Ο δοσιλογισμος σε ολο του το μεγαλείο. Στις 2 Ιουνίου 1941 τρεις ημέρες μετά την ηρωική πράξη του Μανώλη Γλέζου και του Λακη Σάντα, η "Βραδυνη" στο κύριο άρθρο της με τον τίτλο "Σημαια" έγραφε "Δεν είναι δυνατόν οι άφρονες αυτοί που υπεξερεσαν την Σημαία να ήτο Ελληνες" και λίγο πιο κάτω εξυμνουσαν το Χίτλερ ως μέγα φίλο της Ελλάδας!!!


Οι φωτογραφίες της εφημερίδας αδιάψευστος μαρτυρας. Οι σημερινοί δοσίλογοι και είναι πολλοί στο χωρο της δημοσιογραφιας μας λένε τι καλά που είναι τα μνημόνια και όποιος δεν είναι με τα μνημόνια και αντιδρά είναι ύποπτος τελεσης τρομοκρατικών πράξεων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου