~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....//....Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Πάνου, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγεται αυτό τον καιρό στην Ελλάδα... από ξένες και ντόπιες σκοτεινές δυνάμεις, καθημερινά ανταποκρίσεις από τους καταδυναστευόμενους έλληνες πολίτες και οικονομικούς μετανάστες.... που είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε λάθος μέρος λάθος εποχή!

επιμέλεια σελίδας: Τάκης Τακόπουλος, Ανταποκριτής Μετώπου στον πόλεμο που διεξάγετε αυτό τον καιρό

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Π. Ιγκλέσιας: «Vamos Alexis»


Vangelis Nikolopoulos


Σύσσωμος ο ισπανικός τύπος (σοσιαλιστικός, κεντροδςξιός, δεξιός και φιλοφασιστικός – άλλος έντυπος καθημερινός τύπος δεν υπάρχει!!!) μαλώνει και ειρωνεύεται τους απερίσκεπτους και αχάριστους Έλληνες βουλευτές, μιας Ελλάδας που τρέφεται χάρη στις θυσίες των Ευρωπαίων εταίρων, όπως λέει, και που δεν αναλογίζεται τη ζημιά που προκαλεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Πρώτη φορά στα 21 χρόνια που επισκέπτομαι την Ισπανία, η Ελλάδα είναι το απόλυτο πρωτοσέλιδο. Μέχρι πρόσφατα ούτε γεωγραφικά δεν ήταν σε θέση να την τοποθετήσουν. 
Τώρα, η Ελλάδα του «ακροαριστερού» Τσίπρα είναι το μέτρο σύγκρισης και το φόβητρο, για να ακυρωθεί η ραγδαία άνοδος του Pablo Iglesias και του PODEMOS, που γεννήθηκε στις πλατείες και στα πανεπιστήμια, έξω από την παραδοσιακή ισπανική αριστερά και χωρίς την παραμικρή υποστήριξη του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αλλά είναι πλέον η πρώτη δύναμη στη χώρα!.
Από χθες, η λάσπη των ισπανικών ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο. Έχει και απάντηση όμως, όπου επιτρέπεται. Εδώ, ο Πρετεντέρης θα ήταν απλώς μαθητευόμενος μάγος….

~~~~~~~~~~

Πέτρος Αϊβαλής  Κρίμα για την EL PAIS... την δεκαετία του '80 ήταν φιλο-αριστερών θέσεων και απόψεων και μια από τις καλές εφημερίδες..... εδώ βλέπουμε και διαπιστώνουμε την "δύναμη" της παγκοσμιοποίησης + νεοφιλελευθερισμός = εκσυγχρονισμός και ο σκοτεινός ρόλος των ΜΜΕ που υπηρετούν τα αλλότρια..

~~~~~~~~~~

Π. Ιγκλέσιας: «Vamos Alexis»

2015 será el año del cambio en España y en Europa. Empezaremos en Grecia. Vamos Alexis!! Vamos
~~~~~~~
«Το 2015 θα είναι η χρονιά της αλλαγής στην Ισπανία και την Ευρώπη. Ξεκινάμε από την Ελλάδα. Πάμε Αλέξη!! Πάμε ΣΥΡΙΖΑ!!» σχολίασε στο twitter ο επικεφαλής του Podemos
Και η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα; "Vamos a ganar!        We will win!  Θα νικήσουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου